LET'S COLLAB!

Bij Instawall geloven we dat elk beeld een verhaal vertelt. Als fotograaf weet jij dat natuurlijk ook. Great minds think alike! Daarom werken we ook zo graag samen met fotografen.

Samen met een netwerk van getalenteerde fotografen brengen we bij Instawall deze verhalen tot leven, rechtstreeks aan de muren van jouw klanten.

Samenwerken met ons? Dat kan! Er zitten vele voordelen aan voor jou...en jouw klant!

Ja, ik wil samenwerken met Instawall!
Fotovergroting-poster

Voordelen van samenwerken met Instawall

Samenwerken moet voor beide partijen goed aanvoelen. Daarom biedt een samenwerking met Instawall tal van voordelen voor fotografen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Geen extra werk: Jij maakt jouw allermooiste foto's en wij zorgen voor de rest. De klant ontwerpt een Instawall op onze site met de foto's die jij hebt gemaakt. Wij drukken jouw foto's af op hoogwaardige materialen en verzorgen de volledige afhandeling.

  • Extra verdienen: Je verdient geld zonder extra inspanning. Voor elke verkoop via jouw unieke kortingscode ontvang je een commissie. Dit betekent extra inkomsten zonder dat je zelf hoeft te investeren in productie of logistiek.

  • Korting voor klanten: Jouw klanten krijgen korting met een speciale code die aan jou is verbonden. Dit maakt jouw diensten nog aantrekkelijker voor hen en stimuleert herhaalaankopen.

  • Hoogwaardige afdrukken: Wij werken met de allerbeste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw foto's er perfect uitzien. Dit betekent dat jouw werk altijd in de best mogelijke kwaliteit wordt gepresenteerd.

  • Gratis promotiemateriaal: Je ontvangt een demopakket met je eigen foto's, bestaande uit:

- 1x Dibond 60x60 cm

- 1x Poster 140x70 cm met posterhouder

- 1x Plexiglas 30x40 cm

- Kortingskaartjes van Instawall met de 10% kortingscode voor jouw klanten

  • Gratis reclame: Als jouw foto's aan de muur van de klant hangen, fungeert dit als gratis reclame voor jouw fotografiewerk. Tevreden klanten en enthousiastelingen zullen eerder geneigd zijn om jouw werk aan anderen aan te bevelen.

  • Fotocollage opties: Voor klanten die moeite hebben om een keuze te maken, biedt een fotocollage een ideale oplossing. Ze kunnen meerdere van jouw prachtige foto's in één afdruk samenvoegen, wat de keuzestress vermindert en de kans op een aankoop vergroot.

Kortom, een samenwerking met Instawall biedt jou niet alleen een extra inkomstenbron, maar ook de mogelijkheid om jouw werk op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren en te promoten. Win-Win toch? :)

Instawall maakt onderdeel uit van de CRE8-groep. Hieronder vallen CRE8, Wandkraft en Big Freddy

Wil je meer weten over een samewerking met Instawall? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!

Interesse in een Collab? Neem dan nu contact met ons op!